#

Hoe dure artikelen duur werden

Hoe dure artikelen duur werden

dure artikelen

Veel dure artikelen, zoals autos en elektronica, raken verouderd door de moderne leeftijd van de waarschijnlijke gebruikers. Jonge volwassenen kiezen bijvoorbeeld voor streamingdiensten in plaats van kabelpakketten met duizenden kanalen die waarschijnlijk nooit bekeken zullen worden. Andere items zoals internetplannen met onbeperkte snelheid en mobiele telefoons zijn het geld waarschijnlijk toch niet waard, volgens een industrie-expert die met een collega sprak.

Diamanten zijn dure items om mee te beginnen en toch is een aantal van s werelds duurste juwelen ontstaan als een luxeartikel uit de nieuwe auto-ontwerpindustrie. Met name in dure autos zijn diamanten in de motorkap verwerkt. Hoewel dit misschien extreem lijkt, ontdekten onderzoekers dat dit niet voor alle diamanten geldt; veel diamanten komen alleen uit gloednieuwe autos.

Veel luxeartikelen, zoals horloges en designerkleding, worden nu goedkoper als gevolg van recente economische veranderingen en het verlangen naar kwaliteit. Zo is de prijs van een luxe horloge in de afgelopen drie jaar met dertig procent gedaald. Dit is niet zo verwonderlijk aangezien zoveel mensen het nieuwste en het beste product willen hebben dat op een bepaald moment beschikbaar is. Hoewel veel merken en ontwerpers van designerkleding en sieraden nu concurreren om de aandacht van kopers, hebben sommige luxe artikelen zoals een gloednieuwe bikini al meer dan een miljoen dollar in prijs bereikt. Bikinis zijn toegenomen in populariteit als ze zijn geworden meer aanvaardbaar voor vrouwen die niet beschouwen zichzelf als zeer onthullend. Met al deze trends en nieuwe producten, is het veilig om te zeggen dat de eens dure items zoals diamanten ringen, sportautos, en zelfs de nieuwste high-end jeans en sneakers nu worden beschouwd als luxe.